BILJETTER FÖRE ALLA ANDRA

Som Comviqkund kan du köpa biljetter till en massa olika evenemang före alla andra. Vi har tillgång till ett begränsat antal presalesbiljetter som fördelas enligt först till kvarn. Du får köpa max 2-4 biljetter till aktuellt evenemang.

NYA SPÄNNANDE ARTISTER 31:a december 2017 Tele2 AB

Så här funkar det att köpa

  1. När presalesbiljetterna släpps visas en köpknapp här på startsidan vid evenemanget.
  2. Klicka på köpknappen, därefter kollar vi om du är en Comviqkund.
  3. Om du inte redan är inloggat, så görs kollen genom att du antingen uppger dina inloggningsuppgifter till "Mitt konto" eller skriver in ditt mobilnummer och den SMS-kod som skickas till din mobil. För att verifieringen ska godkännas så måste du ha minst ett nummer kopplat till ditt "Mitt konto".
  4. När vi vet att du är Comviqkund så kan du klicka dig vidare till aktuellt biljettombud för att köpa biljetter.

Vad är Comviq Presale?

Presale gör det möjligt för dig som är Comviq-kund att köpa biljetter till en rad utvalda och populära evenemang runt om i Sverige upp till 48 timmar innan ordinarie biljettsläpp. Det finns ett begränsat antal Presale-biljetter till evenemangen och spelningarna som fördelas enligt principen först till kvarn. Du får köpa max två till fyra biljetter per evenemang.

Vilka evenemang omfattas av Comviq Presale?

Presale omfattar ett större antal utvalda evenemang - allt från stora världsartister till mindre klubbspelningar runt om i Sverige. Du kan också köpa biljetter till festivaler med mera.

Hur får jag reda på vad som finns på Comviq Presale?

Kolla in Presale-siten. Här visar vi alla aktuella och kommande biljettsläpp. Du kan också välja mellan ett stort antal konserter och spelningar som finns i det ordinarie biljettutbudet.

När släpps biljetterna?

På Presale-siten finns all information om vilka evenemang som är på gång. Presale-biljetter släpps i regel 48 timmar innan det ordinarie biljettsläppet och finns tillgängliga för köp tills de tar slut.

Hur köper jag biljetter?

Du kan köpa biljetter här på presale.comviq.se. För att kunna köpa ska du logga in med ditt "Mitt konto". Observera att du måste ha minst ett nummer kopplat till ditt konto på comviq.se för att få tillgång till Presale. Har du inget konto eller ännu inte kopplat något nummer till ditt konto så kan du enkelt göra det på comviq.se.

Klicka här för att skapa ett Mitt Comviq-konto på comviq.se.

När du har loggat in och vi vet att du är en Comviqkund, så skickas du vidare till Ticnets hemsida där köpet av biljetter genomförs. För att köpa biljetter från den ordinarie försäljningen behöver du inte logga in.

Vem kontaktar jag om jag har frågor om biljettköp?

Biljetthanteringen sköts i de flesta fall av Ticnet men även andra biljettbolag kan förekomma. Frågor gällande biljetter hänvisas till aktuellt biljettbolag och deras kundtjänst.

www.ticnet.se

www.eventim.se

www.tickster.com

Om det inte går att köpa biljetter - är biljetterna slut?

Om du inte kan köpa biljetter via Presale beror det antagligen på att presalesbiljetterna tagit slut. Du kan försöka igen via den ordinarie biljettförsäljningen så snart biljetterna släppts för allmänheten.

Varför finns det inte tillräckligt med biljetter?

Eftersom det bara finns ett begränsat antal biljetter för presale till varje evenemang kan Comviq tyvärr inte garantera biljetter. Vi kan heller inte ta emot förhandsbokningar. Om presalesbiljetterna tagit slut kan du alltid försöka köpa biljetter via den ordinarie försäljningen.

Vad händer om biljetterna på Presale släpps samtidigt som den ordinarie biljettförsäljningen börjar?

Presale-biljetter är alltid reserverade för Comviqkunder oavsett om biljetter till evenemanget också finns tillgängliga för allmänheten via den ordinarie försäljningen.

Får jag bra platser om jag köper biljetter via Presale?

Presale garanterar inte att du får den allra bästa platsen men det finns platser i alla kategorier och prisklasser att välja mellan. Du väljer själv vilken sektion och vilken plats du vill köpa i samband med att du beställer biljetten.

Kan det finnas bättre platser i den ordinarie försäljningen?

Presale håller ett brett utbud av platser men det kan hända att de allra bästa platserna bokats upp innan du hinner köpa. Eftersom vi tilldelats en del av platserna innebär det också att det kan finnas platser tillgängliga i sektioner som tidigare tagit slut i försäljningen via Presale bland de ordinarie biljetterna. Du får helt enkelt själv avgöra vart du har bäst chans att få bäst plats för dig.

Jag jobbar på ett företag som har Comviq men kan inte få tillgång till Mitt Konto, hur kan jag köpa biljetter?

Om ditt företag har Comviq, men inget eget konto på comviq.se så kan du enkelt skapa ett själv på comviq.se.

Det fungerar inte att verifiera via SMS-kod till mobilen?

Verifiering via SMS-kod fungerar bara om du har ett mobilnummer hos Comviq. Tänk på att du bara kan verifiera dig genom att ange ett Comviqnummer.

Har du nyligen bytt till Comviq från en annan operatör och flyttat med ditt nummer kan det hända att numret inte registrerats i våra system ännu. Det är mycket ovanligt så kontrollera att du angett rätt uppgifter. Du kan också skapa ett "Mitt konto" på comviq.se och lägga in ditt nummer där, då får du tillgång till Presale genom att logga in med dina användaruppgifter.